НОВИ ШОК У КНЕЖЕВИНИ: Крај за МедведеваДАНИЛ ДОЖИВЕО НЕРВНИ СЛОМ! Русу одузет поен, ДИВЉАО, ВИКАО И БАЦИО РЕКЕТ због судије (ВИДЕО)

Руски тенисер Данил Медведев елиминисан је са Мастерса у Монте Карлу. Њега је у осмини финала победио сународник Карен Хачанов 6:3, 7:5.
1
Фото: Printscreen

Хачанов, 27. играч на планети, после два сета и мање од два сата игре изборио је четвртфинале. Медведев и Хачанов су овај дуел почели у среду, али је он био прекинут и настављен је дан касније због кише која је падала у Монте Карлу.

У првом сету виђена је "киша" брејкова, али је Данил у осмом гему дозволио ривалу да направи одлучујући брејк.

Хачанов је искористио прву сет лопту и дошао до предности.

Наставак меча донео је сигурнији игру на обе стране, оба тенсиера чувала су свој сервис, све до деветог гема.

Тада је прву брејк лопту дозволио Хачанов, али Медведев је није искористио да дође до изједначења и опстанка у овом мечу.

Већ у наредном гему, Данила је стигла казна, Карен је искористио другу брејк лопту и повео 6:5.

Идеалну прилику да заврши меч и избори четвртфинале Хачанов је прихватио оберучке, сигруно је сервирао и првом меч лоптом ставио тачку на овај дуел.

Хачанов је тек други пут савладао Медведева у седам сусрета, и то после четири узастпона пораза, од чега три прошле године.

Данил Медведев, нашао се у центру скандала други дан заредом.

 

Данил Медведев, нашао се у центру скандала други дан заредом. Након што је викао на судију на мечу против Гаела Монфиса, овај пут је доживео потпуни слом у самој завршници меча због лоше одлуке судије. Медведев је поражен од земљака, Карена Хачанова, а хаос је настао у самој завршници другог сета. При резултату 5:5, једна лоптица коју је Хачанов послао према пољу ривала завршила је у ауту, међутим судије нису одреаговале, односно одлука је била да је лоптица завршила у терену. Изнервирани Медведев је потом направио дуплу сервис грешку након чега је снажно бацио рекет. Бурно је затим разговарао са супервизором, а због свега је добио и казну одузимања поена. "Ко ће реаговати? Јуче је лоптица била у ауту, проглашена је добром. Ова лоптица је закође у ауту. Ко ће преузети одговорност? Није моја одговорност да судим мечеве. То су је тип са наочарима, а не требају му оне наочаре јер у сваком случају не види ништа! Било је 15:30 на 5:5. Требало би га одаљити од шљаке!", говорио је Медведев. Рус је потпуно изгубио живце. "Зашто? Ово је други дан заредом. Отвори очи! Уради нешто, био је аут!", говорио је Медведев супервизору.

Након што је викао на судију на мечу против Гаела Монфиса, овај пут је доживео потпуни слом у самој завршници меча због лоше одлуке судије.

Медведев је поражен од земљака, Карена Хачанова, а хаос је настао у самој завршници другог сета.

При резултату 5:5, једна лоптица коју је Хачанов послао према пољу ривала завршила је у ауту, међутим судије нису одреаговале, односно одлука је била да је лоптица завршила у терену.

Изнервирани Медведев је потом направио дуплу сервис грешку након чега је снажно бацио рекет.

Бурно је затим разговарао са супервизором, а због свега је добио и казну одузимања поена.

"Ко ће реаговати? Јуче је лоптица била у ауту, проглашена је добром. Ова лоптица је закође у ауту. Ко ће преузети одговорност? Није моја одговорност да судим мечеве. То су је тип са наочарима, а не требају му оне наочаре јер у сваком случају не види ништа! Било је 15:30 на 5:5. Требало би га одаљити од шљаке!", говорио је Медведев.

Рус је потпуно изгубио живце.

"Зашто? Ово је други дан заредом. Отвори очи! Уради нешто, био је аут!", говорио је Медведев супервизору.

(Б92/Курир)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести