ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ТЕНИСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ: Нови мандат Мирку Петровићу

Тениска Србија стала је поново уз Мирка Петровића, који ће као председник Тениског савеза Србије и Управног одбора ТСС наставити посао који је започео још 2015. године.
1
Фото: Скупштина ТСС: Милан Јеринкић, Мирко Петровић и Горан Ђоковић, фото:ТСС Иван Радошевић

Изборна Скупштина ТСС је, са 721 присутним гласом, од 926, донела следеће одлуке. Нови четвророгодишњи мандат као председник ТСС добио је Мирко Петровић, који се на челу организације налази од 2015. године. За потпредседника ТСС реизабран је Горан Ђоковић, док ће Скупштину и даље да води са председничке позиције Милан Јеринкић. Потпредседници Скупштине ТСС су Милан Чонкић и Милош Јаковљевић.

Председник ТСС Мирко Петровић је у нови Управни одбор Данило Пантовић, Милан Вучковић, Милош Дедић, Никола Живковић, Бобан Гашић, Радослав Баћевић, Јанко Типсаревић, Драган Живаљевић, Александар Мојсејев, Љубомир Грујић, Радоје Полексић и Милоан Славковић.

Фото: ТСС Иван Радошевић

- Захвалан сам на поверењу које нам је указано, а говрим у моје и име Горана Ђоковића. Можда смо и предуго на овим позицијама, али ћемо да наставимо да радимо на усавршавању система Тениског савеза Србије и да успоставимо стабилно финансирање - поручио је Мирко Петровић, реизабрани председник УО и Тениског савеза Србије.

Председник Надзорног одбора остаје Зоран Миливојевић, а чланови су Лука Вујовић и Малиша Стојановић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести