ОГЛАСИЛА СЕ ЛЕГЕНДА ЈУГОСЛОВЕНСКОГ ТЕНИСА Ево шта је Моника Селеш поручила Новаку Ђоковићу

МЕЛБУРН: Легендарна тенисерка Моника Селеш изјавила је данас да "би било супер" да је могла да одигра један микс дубл са Новаком Ђоковићем и истакла да је одавно престала да броји гренд слем титуле које је освојио најбољи играч света.
monika seles, screenshot RTS
Фото: Screenshot RTS

Ђоковић се јуче пласирао у полуфинале Аустралијан опена, пошто је победио Американца Тејлора Фрица 7:6 (7:3), 4:6, 6:2, 6:3. Српски тенисер је остварио 33. узастопни тријумф на првом гренд слему године. Ђоковић је изједначио рекорд Монике Селеш по броју узастопних победа на Аустралијан опену.

Српски тенисер је потом на конференцији за медије изјавио да му је Моника Селеш један од идола. Легендарна тенисерка се данас огласила на Инстаграму.

"Одавно сам престала да бројим Новакове гренд слем титуле. Још одавно сам знала да ће оборити све рекорде и да ће поставити неке јако тешке за наредне генерације. Само бих волела да смо играли у истој ери, било би супер да смо одиграли један микс заједно, то би било феноменално. Хвала ти, Новаче, на захвалности и уважавању. И идемо, освоји Аустралијан опен", навела је Моника Селеш.

Ђоковић брани титулу у Мелбурну, пошто је прошле године у финалу Аустралијан опена победио Грка Стефаноса Циципаса 6:3, 7:6 (7:4), 7:6 (7:5).

Српски тенисер ће у Мелбурну покушати да стигне до 11. титуле на Аустралијан опену и 25. гренд слем трофеја у каријери.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести