ОГРОМАН СКАНДАЛ - НОВАКУ СКИНУЛИ ЗАСТАВУ СРБИЈЕ ПОРЕД ИМЕНА Уследила је хитна реакција после пријаве!

На сајту АТП направљена је велика грешка пошто је у једном моменту поред имена Новака Ђоковића склоњена српска застава.
s
Фото: Youtube printscreen/ Roland-Garros

Нова срамота АТП према Новаку Ђоковићу. Није било довољно што је због лоше организације на Ролан Гаросу доживео повреду због које се повукао са турнира, догодио се још један скандал. На званичном сајту је поред његовог имена и презимена склоњена српска застава! Приметили су то фанови српског играча и одмах су почели то да пријављују путем друштвених мрежа.

Трајало је све то неколико сати, али су изгледа људи који су за то задужени приметили и реаговали на пријаве. Исправљена је велика грешка и застава је додата. Да ли би се овако нешто догодило Карлосу Акларазу, Јанику Синеру или Рафаелу Надалу? Тешко... Углавном, проблем је настао у делу сајта у вези Вимблдона. На делу где се налази листа шампиона само код Србина није било заставе.

Још увек најбољи српски тенисер није саопштио коначну одлуку око трећег гренд слема сезоне. Због тога што се после тога играју Олимпијске игре на париској шљаци мала је вероватноћа да ће заиграти на трави и ризиковати погоршање повреде. Међутим, код њега је то тешко рећи са сигурношћу, пошто је знао у прошлости да изненади одлуком.

О томе је причала и бивша француска тенисерка Марион Бартоли која верује да ће Новак да заигра на лондонској трави. "Жан-Жорж Селије (стручњак који ради са Ђоковићем) је искусни физиотерапеут и знам га добро. Према нашој међусобној преписци, делује извесније да ће Ђоковић учествовати у Вимблдону ове године него да неће", рекла је Бартоли.

Чека се коначна одлука Ђоковића који ће сигурно играти на Олимпијским играма. За то време ужива са супругом Јеленом Ђоковић и био је и на концерту Ника Кејва.

Курир спорт / Вук Жарковић, Мондо)

EUR/RSD 117.0759
Најновије вести