ПОСЛЕ ЕЛИМИНАЦИЈЕ АЛКАРАЗА Ово су шансе да Новак освоји Аустралијан опен

Драстично су порасле према мишљењу букмејкера.
s
Фото: Youtube printscreen/ Australian Open TV

Један од највећих ривала Новака Ђоковића на овогодишњем Аустралијан опену, Карлос Алкараз је елиминисан у четвртфиналу од Александера Зверева у четири сета - 1:3 (1:6, 3:6, 7:6, 4:6)!

Према мишљењу букмејкера пред почетак овог турнира, Алкараз је био други фаворит за освајање титуле одмах иза нашег најбољег тенисера, а елиминацијом Карлитоса, шансе Новака драстично су порасле!

Наравно, на путу Ђоковића до 11. Аустралијан опена стоје још две победе, а наредни меч биће онај против Јаника Синера. Ако питате кладионице и букмејкере, управо он и јесте највећи преостали ривал Србина на путу ка трофеју.

Шансе Ђоковића су сада када нема Шпанца драстично порасле. Квота је пала на само 1,70 што значи да Ђоковић има око 58% шансе да стигне до пехара!

Други фаворит за пехар је баш Јаник Синер, као што смо и поменули, а квота на њега је 4,50 што је око 18% шансе да дође до трофеја.

Прате га други полуфиналисти, при чему Данил Медведев стоји котиран са квотом 6,00 (14%), док је она на Александера Зверева постављена на 9,00 (10%).

Надамо се и навијамо за то да до краја турнира видимо још две Нолетове победе и подизање трофеја у недељу ујутру!

(Телеграф.рс)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести