СЕЧА ФАВОРИТА У ПАРИЗУ, ПОСЛЕ АЛКАРАЗА ИСПАО И МЕДВЕДЕВ Димитров бољи од Руса

ПАРИЗ: Бугарски тенисер Григор Димитров пласирао се у осмину финала Мастерса у Паризу, пошто је данас савладао Руса Данила Медведева 6:3, 6:7 (4:7), 7:6 (7:2)) после два сата и 56 минута. Димитров се тако реванширао Медведеву за прошлонедељни пораз у осмини финала Беча.
s
Фото: Youtube printscreen/ilustracija/ US Open Tennis Championships

Бугарин је експресно повео 3:0 у првом сету, вратио је Медведев затим брејк, али је одмах затим изгубио сервис и Димитров је отишао на 4:2, а затим привео сет крају.

Други сет је Медведев отворио много боље и повео 5:2, али је онда нагло пао, чак се и свађао са судијом и навијачима и тако дозволио Бугарину да искомпликује сет. На крају се дошло до тај-брејка у ком се Рус боље снашао и увео меч у трећи сет. У трећем сету је први до брејка стигао Димитров, и код вођства 5:3 сервирао за победу, али је Медведев успео да се врати и на крају поново избори тај брејк иако је код резултата 6:5 Димитров пропустио две сет лопте. У тај брејку је међутим Димитров био доминантан, повео је 5:0 на старту и решио све дилеме око победника. Противник Бугарину у осмини финала биће Казахстанац Александар Бублик.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести