Сениорке ТЦ “Новак” одбраниле престол

Шампионки подијум у конкуренцији сениорки Екипног првенства Србије 2021. као и претходне године испуниле су тенисерке ТЦ Новак из Београда.
Seniorke finale Ekipno prvenstvo Srbije2
Фото: TSS
Актуелне шампионке до одбране трона стигле су победом у финалу над тимом ТК Дрил (Београд) 3:1 (Ивана Јоровић – Наталија Сенић 7:6(4) (ср. 7:6(4), 0:6, 0:6), Драгиња Вуковић – Нина Забрдац 6:1, 6:2, Лола Радивојевић – Анастасија Арсић 6:2, 6:1, Ива Шепа – Ана Савковић 6:3, 6:0.  
На путу до новог шампионског пехара сениорке ТЦ Новак које су биле постављене за првог носиоца, савладале су ТК Winner 4:1, ТК Plazer zone 4:1 и на крају ТК Дрил.
Вицешампионке Србије ТК Дрил на путу до завршнице победио је ТК Динамо 4:1, ТК Player zone 5:2 и у полуфиналу ТК Харон 4:0.
“Сјајан успех, сјајан резултат наших девојака на које смо јако поносни. Одбраниле су трон освојен 2020. и поново нас учиниле срећним и испуњеним. Дале су нам потврду да је сав свакодневни рад на терену управо онакав какав желимо, да доноси жељени резултат и да смо на правом путу. Показале су и то да смо тим који дише као један и да ће за успех свог клуба дати све на терену, да влада изузетна атмосфера, она клупска која сваки спорт чини снажним и која уједно сваког појединца додатно мотивише и чини бољим. Настављамо у истом темпу и идемо даље у нове победе” – рекао је Дарко Милошевић након победе главни тренер женског сениорског тима ТЦ Новак.
На теренима ТЦ Новак на коме је одржано финале Екипног првенства Србије 2021. за сениорке, као и претходна полуфинала, слика која радује. Радост, озарена лица свих такмичарки, позитивна енергија и атмосфера, џентлменство, а то је есенција тениског спорта коју треба гајити и то је пут којим треба ићи кроз будућност.
EUR/RSD 117.1627
Најновије вести