СРАМНЕ УВРЕДЕ на рачун НОВАКОВОГ тренера "Иванишевићу ОДУЗЕТИ хрватско држављанство"

На рачун Горана Иванишевића, тренера Новака Ђоковића, стигли су увредљиви коментари у Хрватској.
1
Фото: Printscreen /YouTube/ us OPEN

Након што је Ђоковић освојио УС опен, Иванишевић је поручио да нису сви са Балкана као Новак, а на хрватском порталу "Index", појавио се одређени број срамних коментара у којима се вређа чувени Хрват.

- На томе се не може радити, по мени. Рођени сте такви, а он је геније – и скоро јединствен у свету спорта. Ово је по мени једно од највећих остварења у историји спорта – не само у тенису. Он је по природи победник, велики мотиватор – и имао је среће да су га ка даљем напретку гурали Рафа и Роџер. Ако му кажете да је нешто немогуће – то ће га само још више подстаћи да ради и докаже вам супротно. Увек ће тражити начине да победи, да вам покаже да нисте били у праву – чак и када је повређен, изнурен... Не бих нужно везао то са чињеницом да смо сви са Балкана – јер то не важи за све. Он је ипак јединствен, и зато је најбољи – и питање је када ће се поново родити неко попут њега у спорту! - рекао је између осталог Иванишевић.

Делује да се то није допало појединцима који су одлучили да испод Горанове изјаве објаве следеће коментаре:

- Иванишевићу одузети држављанство. Тотално ме разочарао! Па је л' ти је потребно да се онако дере на тебе као на пса...

- Набави кичму продана душо. Да смо сви на Балкану као твој четник на којег д***ш били би велика Србија. Сели се преко и не враћај се, Хрватску си одавно издао за лову.

- Данас је тренер овом великом тенисеру али погубљеном у времену и простору. Како је он промовисао ову земљу деведесетих, тако су и хиљаде оних који су побегли из ње радећи и зарађујући у исто време док се гинуло по Хрватској. Која је разлика између тих побегуља и дезертера и Иванишевића са адресом у Монаку?

- Иванишевић се осушио од јада...

Било је и оних који су одмах стали у одбрану Иванишевића, а непотребно је и причати да овакви коментари заиста нису потребни, поготово не на спортским страницама...

(Курир.спорт)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести