Троицки: Нисам још за отпис

ДОХА: Одличан почетак године, јако сам задовољан игром и резултатом и срећан због пласмана у главни жреб Мелбурна. Доказао сам себи да нисам за отпис, да и даље могу да играм на високом нивоу", поручио је српски тенисер Виктор Троицки, након што се пласирао у главни жреб Аустралијан опена.
Viktor Troicki/Fonet
Фото: FoNet

Искусни 34-годишњи ас, актуелни селектор Дејвис куп тима Србије, у финалу квалификација у Дохи савладао је Немца Седрика-Марсела Штебеа 6:4, 6:2.

"Сада са великом дозом самопоуздања и енергије улазим у наставак овог такмичења. Таман ћу вечерас са ужитком овде у Дохи дочекати Српску Нову годину, коју честитам свим нашим људима и крећем за Аустралију. Тамо нас чека 15 дана карантина, али Боже мој, како је, тако је, таква времена и у складу са тим мора да се живи и ради, издржало се и преживело и горе од карантина. Важно је да се здраво и идемо у нове животне победе“, рекао је Троицки за сајт Тениског савеза Србије.

Троицки је током каријере четири пута пролазио у треће коло Аустралијан опена, увек је добро играо на аустралијском тлу, где је освојио и две АТП титуле, обе у Сиднеју, а прошле године и АТП куп са селекцијом Србије.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести