ВЕЛИКИ СКАНДАЛ НА ВИМБЛДОНУ! Алкараз признао: Мој отац је снимао Новака

Шпански медиј оптужио је Телеграф да је пласирао лажну информацију за то да је отац Карлоса Алкараза, Карлос Сениор, снимао тренинге Новака Ђоковића, а на основу питања које је поставио наш репортер Милош Бећаговић раније нашем асу, током конференције младог шпанског тенисера после меча са Холгером Рунеом, испоставило се да је то апсолутна истина!
1
Фото: Tanjug/AP Photo/Alastair Grant

Портал Пунто де Бреак је "изврнуо" питање нашег репортера и извукао га из контекста, нагласивши да је лажна констатација да је Алкаразов отац посматрао тренинг Ђоковића, што је прокоментарисао и сам српски ас.

- То је ситуација таква, околности су такве да на тренинзима немамо приватност, иако понекад бих волео да имам више приватности. Онда то даје више могућности да испробам неке ствари, да комуницирам јасније са својим тимом. Чињеница јесте да ниси потпуности опуштен на тренингу. Знаш да су ту твоји ривали, знаш да сви гледају преко рамена шта се догађа, на чему радиш. Сваки ударац се мери, процењује и оцењује - рекао је тада као одговор наш тенисер.

Овај шпански портал је уз то отпужио још један српски портал за преношење "лажних" информација, да би данас Карлос Алкараз на питање да ли је свестан да му је отац пратио и снимао Новаков тренинг овај одговорио.

- О, вероватно је тачно. Мој отац је велики љубитељ тениса. Не гледа само моје мечеве. Мислим да дође у 11 ујутру у комплекс и оде у 22 увече. Гледа мечеве, тренинге. И то што има прилику да уживо гледа Новака. Вероватно је истина да је снимао његове тренинге - рекао је Алкараз, који сматра да то неће донети предност у међусобним дуелима.

Тиме се потврдило да је Карлос Сениор заиста јесте "шпијунирао", јер Шпанац каже да је толико пута гледао Новака и да има толико снимака, али да зна шта да очекује у сваком моменту.

- Свакако имам много видео снимака Ђоковића на свим могућим платформама. Ово неће бити никаква предност - рекао је Алкараз.

(Телеграф.рс)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести