Више хиљада људи испред Скупштине подржало Ђоковића

БЕОГРАД: Више хиљада људи окупило се данас испред Скупштине Србије да подржи најбољег тенисера света Новака Ђоковића, коме није дозвољен улазак у Аустралији.
1
Фото: Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић

Скуп је организован на позив породице, а окупљенима се обратио Новаков отац Срђан.

"Новак је Србија, он представља слободарски свет. Хвала вам што сте дошли да се заједно боримо за нашег Новака", рекао је Ђоковић и позвао људе да се у још већем броју окупе и сутра у 15 сати, односно сваког наресног дана док Новак, како је рекао, не буде пуштен на слободу.

Скупу подршке присуствовала је и министарка Дарија Кисић Тепевчевић.

Радојичић: Новаче, сви смо уз тебе

Градоначелник Београда Зоран Радојичић упутио је речи подршке најбољем тенисеру света Новаку Ђоковићу, рекавши да се нада да ће неправда која му је нанета бити исправјена.

"Сигуран сам да ће нам Новак поново показати да је најбољи у најтежим тренуцима. Није у реду да због бирократских процедура и политичких одлука, било ко испашта на овакав начин, а нарочито Новак који је увек несебично помагао онима којима је помоћ била потребна. Тако је великодушно помогао и Аустралији прошле године. Новаче, сви смо уз тебе”, написао је градоначелник Радојичић на свом Инстаграм профилу.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести