ВРЕДИ ПРАВО БОГАТСТВО Лепотан на Новаковој руци привукао невиђену пажњу РЕЗЕРВИСАН ЗА МИЉЕНИКЕ ФОРТУНЕ, ево колико кошта овај "жућко" (ФОТО, ВИДЕО)

Новак Ђоковић још једном је доказао да је најбољи тенисер на планети.
2
Фото: Tanjug (AP Photo/Michel Euler)

Освојио је Ноле мастерс у Паризу, повећао разлику у односу на Карлоса Алкараза на АТП листи, те је стигао близу писања нових страница историје и 400. недеље на врху.

На церемонији доделе пехара Ђоковићу је на руци засијао сат који је одушевио све у Паризу и привукао огромну пажњу. Новак је носио "Big Bang Unico Yellow Magic" произвођача Хублот са којим већ неко време има сарадњу, а веома је занимљиво да оваквих сатова има само 250 на планети.

Дакле, Ноле је један од ретких срећника који могу да се похвале оваквом "чуком", а цена је право богатство - 28.300 долара!

Фото: Tanjug (AP Photo/Michel Euler)

Сат има кућиште од 42 милиметра, оквир је изграђен од жуте керамике и због своје специфичне боје, али и самог назива, у свету је познат као "жута магија".

Новак је познат као велики љубитељ сатова и ово је још један у његовој богатој колекцији, али је и примерак који је све посебно одушевио.

Курир спорт

 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести