Трифуновић стигао из Казахстана

Фудбалери Војводине данас су кренули на пут за Велс, на реванш утакмицу 2. кола квалификација за Лигу Европе. Пут их је, најпре клупским аутобусом, водио до Будимпеште, одакле су одлетели до Брисела,

(Од нашег специјалног извештача)

а у касним поподневним сатима и до Манчестера. Потом је црвено-бела експедиција наставила поново аутобусом до енглеског града Честера, где ће јој у наредна два дана бити база. Овај град удаљен је око 50 километара од Рила, у којем се утакмица игра, а данас ће одрадити тренинг на стадиону Бел вју у термину сусрета.

Пред полазак на пут, координатор за трансфере играча Мићо Врањеш саопштио је и да је Војводина потписала уговор са новим играчем.

- Потписали смо са Милошем Трифуновићем (31) уговор на две године, нападачем који је до скора носио дрес казахстанског Ордабасија. Реч је о искусном нападачу, који је некада носио дрес Црвене звезде, а верујемо да ће појачати конкуренцију у офанзиви – рекао је Врањеш.

Иначе, расположење међу играчима пред реванш с Конахс кејом је на завидном нивоу. Они верују да ће пружити добру партију и обезбедити пролазак у 3. коло квалификација за ЛЕ, а тиме и двомеч с победником дуела Сент Патрик Атлетик (Ирска) – Динамо Минск (Белорусија). Наравно, о томе у овом тренутку нико не жели да прича, јер, како истичу, потпуно су посвећени утакмици са Велшанима.

- Најважније је да одиграмо онако како смо се договорили с тренером Лалатовићем докажемо да смо боља екипа од Конахс кеја и да прођемо даље – рекао је леви бек Никола Антић. – У Новом Саду се могло видети да смо квалитетнији тим, сада желимо да то још једном потврдимо.

Тренер Ненад Лалатовић је најавио промене у саставу. Владимир Ковачевић заиграће на позицији стопера, а Немања Милетић поново ће се наћи у улози десног бека. Новина ће бити и у везном реду, па се може очекивати да ће уз Новицу Максимовића на позицији дефанзивног везног бити Јованчић, а уместо Малбашића по десној страни заиграти Александар Палочевић. Коначну реч даће Лалатовић.

А. Предојевић

Војводина допутовала у Честер
После пуних 14 сати фудбалери Војводине допутовали су у енглески град Честер. Хотел Вилиџ у наредна три дана биће њихова база у којој ће дочекати сутрашњи реванш меч 2. кола квалификација за Лигу Европе.

Новосађани ће се у Рилу састати са велшким тимом Конахс кеј. Расположење у екипи је одлично, а играчи су одмах по доласку одрадили и лакши тренинг. Војводина ће тренирати и вечерас у термину одигравања утакмице (19.45) како би се упознала с условима за игру.
А. П.
 

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести