Бечеј био две четвртине без датог гола

Две победе на старту нове сезоне Прве А лиге Србије су огрејале ватерполиста Бечеја, а у недељу су доживели прави потоп у Београду против Старог града (12:3).
vaterpolo/dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Већ после прве четвртине (4:1) Београђани су оправдали епитет фаворита, у другој (2:2) је још постојала нека лажна нада, а у преостале две (по 3:0) је реалност избила на видело.

- Најавио сам овакво стање. Нас из утакмице у утакмицу чека све тежи посао, јер нам играчи који су у пуној снази студирају и с екипом су један или два тренинга недељно. За озбиљан ватерполо то је мало. Уз то, Стари град и наредни ривал Нови Београд 11. април су у овом рангу такмичења неприкосновени, па је било очекивано да изгубимо. Нас интересују наредни окршаји, где можемо да уштинемо неки бод и изборимо се за опстанак - реалан је тренер Бечејаца Горан Крстоношић.

Није срамота изгубити утакмицу, али се одавно није десило да Бечејци не постигну ниједан гол и последње две четвртине. Очито да нередован тренинг појединаца узима данак, како у физичком, тако и у психичком смислу. Али, то је виша сила и мора се помирити у клубу с тим.

Против Новобеограђана игра­ће се 2. новембра крај Тисе, а против ТАШ-а, на њихов захтев, 6. новембра у Београду. Потом стиже Ваљево и полусезона се завршава 23. новембра гостовањем у Београду на Бањици против истоименог клуба.  

В. Јанков

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести