Билић: Показали смо да можемо да играмо

Имали су ватерполисти Војводине шансу да забележе другу победу у Регионалној А2 лиги, али је у завршници меча трећег кола Будва била боља и однела је цео плен из Новог Сада (10:9).
Bilic Darko i vaterpolisti Vojvodine/F. Bakic
Фото: Ф. Бакић/ Дарко Билић даје савете својим играчима

Ученици тренера Новосађана Дарка Билића повели су 2:0, али су у другој четвртини примили седам голова, док су они пет пута били прецизни, па се на одмор отишло са 7:7. У последњој деоници, виђен је само један погодак, који је и донео тријумф гостујућој екипи. 

– Мислим да исход утакмице није одлучила последња четвртина. У другој се доста тога дешавало и решавало. Имали смо неке шансе и сматрам да су моји момци одиграли можда и најбољу утакмицу ове године. Будва је, поред Шибеника, најквалитетнија екипа у овом рангу такмичења, има скуп искусних играча и мислим да је то била главна превага на њеној страни. У овако тесним утакмицама, које се играју на мали број голова, обично индивидуални квалитет пресуди, па је тако било и сада. Показали смо да можемо да играмо, али нисмо имали снагу која је могла да одлучи победника на Клиси – анализирао је други пораз своје екипе Дарко Билић.

Војводина је до сада забележила победу против Галеба у Новом Саду, а потом је поражена у Крагујевцу од Радничког. За утеху, после дуела с Будвом остаје то што су Новосађани одиграли на високом нивоу.

– Да ли ћемо моћи да задржимо континуитет оваквих игара, време ће показати. Покушаћемо да дигнемо ниво игре до почетка следеће године, па ћемо видети да ли ће то бити довољно за неке боље резултате у наставку првенства – закључио је Дарко Билић.

К. Б.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести