ЧЕТВРТФИНАЛЕ КУПА СРБИЈЕ ЗА ВАТЕРПОЛИСТЕ: Воша без фајнал фора

Ватерполисти Партизана победили су Војводину у четвртфиналу Купа Србије с 13:9 и пласирали се на завршни турнир.
1
Фото: Ф. Бакић

Није било ни наговештаја да би Новосађани могли да направе изненађење. Расположени Тртовић и Смиљевић били су стрелци укупно девет голова и водили су свој тим до победе.

Партизан је боље отворио утакмицу и повео с 3:1 после првих осам минута игре. У другој деоници водила се егал борба у базену, Војводина је покушала да ухвати прикључак и једино је припретила када је у другој четвртини од 2:6 стигла до 5:7, а затим и почетком трећег дела, када је разлику смањила на један гол. Кутајар, Смиљевић и Томић су до краја четвртине обезбедили предност од 10:6 и тада је било јасно да ће црно- бели на финални турнир.

После победе Партизана над Војводином, познати су сви учесници фајнал фора Купа Србије. Дан раније пласман су обезбедили Раднички који је победио Валис са 14:11, Нови Београд који је био бољи од Шапца са 10:8 и Црвена звезда, која је савладала Пролетер са 20:7 и брани трофеј освојен прошле сезоне. Фајнал фор се игра 2. и 3. децембра а домаћин ће бити накнадно одређен.

Партизан – Војводина 13:9 (3:1, 4:4, 3:1, 3:2)

БЕОГРАД: Базен „25. мај МГМ“. Судије: Виријевић и Бељин. Искључења: Партизан 11, Војводина 6. Петерци: Партизан 3, Војводина 1.

ПАРТИЗАН: Жоао Педро, Јакшић, Димитријевић, Мирзиев, Крстић 1, Томић 1, Тртовић 5, Драшковић, Бодирога, Смиљевић 4, Гига, Гладовић 1, Бракочевић, Кутајар 1.

ВОЈВОДИНА: Пајковић, Марић, Каралић, Јановић 1, Тинтор, Баштрица 3, Бошковић 2, Радованлија 1, Калинић, Брешћански, Бошковић, Вушковић 1, Слијепчевић, Блажевић 1.

Г. Маленовић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести