Дедовић и Митровић: Даћемо све од себе против Грчке

БУДИМПЕШТА: Ватерполисти Србије Никола Дедовић и Бранислав Митровић, пред сутрашњи меч са Грчком у разигравању за пласман од петог до осмог места, кажу да екипа до краја ЕП мора да одигра како доликује.
Branislav Mitrovic
Фото: Branislav Mitrović, foto: Tanjug (Andrija Vukelić)

Изабраници Дејан Савића синоћ су у четврфиналу изгубили од Шпаније после пенала и тако испустили шансу да пети пут узастопно узму евопско злато.

"Морамо да се дигнемо. Мотив сигурно постоји, треба да првенство приведемо крају на прави начин. Жао нам је због Шпаније, другачије смо желели, али на жалост нисмо успели. Напад није био на жељеном нивоу и када је требало да преломимо утакмицу нисмо то урадили", рекао је Дедовић за сајт ВС С.

Голман Митровић истиче да екипа мора да нађе снаге да на прави начи одигра меч са Грчком.

"Ова екипа, сходно резултатима које је постизала, има мотив да одигра првенство до краја на најбољи могући начин. Једноставно само нам је Грчка у глави и морамо да нађемо снаге да одиграмо како доликује. Наравно остаје жал због Шпаније. Одбрана је била доминантна као и многи сегменти у игри, али једноставно у нападу нам није ишло и шест голова је за овакав тим мало. Шпанија је одлична екипа, а ми морамо после првенства да анализирамо шта није било добро. Убеђен сам да ћемо против Грка сви дати све од себе. То је наша одлика и срећан сам што сам део таквог тима", рекао је Митровић.

Меч између ватерполиста Србије и Грчке у разигравању за пласман од петог до осмог места игра се у петак од 16 сати.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести