Гоцић: Спремни смо за меч у Берлину

БЕОГРАД: Ватерполисти Новог Београда отпутовали су Берлин где ће у среду од 19.30 часова против Шпандауа играти меч првог кола Б групе Лиге шампиона.
zivko-gocic/F. Bakic
Фото: Дневник/Ф. Бакић

Велика неизвесност била је присутна у увертири овог дуела, с обзиром да је постојала могућност да утакмица буде отказана услед значајног броја играча у редовима немачког шампиона који су били заражени вирусом корона. Ипак, челници ЛЕН-а су донели коначну одлуку па ће Новобеограђни и Берлинци одмерити снаге по унапред утврђеном термину.

"Сви параметри указују на то да спремно дочекују утакмицу у Берлину", рекао је тренер Новог Београда Живко Гоцић и навео:

"Чињеница је да су у околности у припреми овог дуела биле мало чудне, јер све до понедељка нисмо знали да ли ће се утакмица играрти. Али, најважније је да смо потпуно спремни за изазов који нам предстоји и играћемо у најјачем могућем саставу. Потрудићемо се да пружимо максимум и на прави начин почнемо нови циклус такмичења у Лиги шампиона. Надам се да уколико будемо дали све од себе да ћемо забележити победу и да ћемо се у Београд вратити са три бода".

Капитен Новобеограђана Душан Мандић нагласио је да ће он и његови саиграчи имати максимално озбиљан приступ.

"Драго нам је да ћемо ипак бити у прилици да одиграму утакмицу у Берлину. Без обзира на то у каквом саставу ће наступити екипа Шпандауа, имамо ћемо максималан респект и у меч ћемо ући одлучно и веома агресивно. Само на тај начин можемо да напредујемо, подижемо форму и достигнемо висок ниво игре што нам је циљ", закључио је Мандић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести