ПЛС за ватерполисткиње: Новосађанкама улога фаворита у Суботици

СУБОТИЦА: Ватерполисткиње Војводине су у суботу у оквиру четвртог кола Прве лиге Србије лако надиграле младу екипу Таша са 25:2, а већ вечерас у петом колу гостују у Суботици где их очекује екипа Спартака. Утакмица се игра од 20 часова у базену СЦ "Прозивка".
v
Фото: Vaterpolistkinje Vojvodine sa trenerom Slađanom Drezgić/ Dnevnik (Filip Bakić)

Суботичанке су јачи ривал од Београђанки, па треба очекивати занимљивији меч, мада је улога фаворита ипак на страни Новосађанки. После четири одиграна кола Војводина је прва на табели са четири победе, а Спартак на трећем месту има три тријумфа и утакмицу мање.

- У Суботици нас очекује мало тврђи меч од оног који смо одиграле са Ташом у прошлом колу. Као и ми и Суботичанке немају ниједну изгубљену утакмицу. Са њима морамо да одиграмо још боље како бисмо освојили нове бодове. У односу на прошлу годину ове ће заједно са нама у другом делу сезоне бити у групи међу прве четири екипе - казала је Слађана Дрезгић, тренер Војводине.

После овог кола уследиће пауза у првенству, а последња два кола првог дела првенства биће одиграна у фебруару селедеће године. .

Г. Маленовић

Данас:

Спартак - Војводина (20)

Сента - Врачар (21).

Сутра:

Партизан - Палилула (21).

Петак:

Таш - Црвена звезда (20.45)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести