Прва А лига: Земун бољи од Бечеја

Првенствено нервозна игра ватерполиста са Тисе, која је проузроковала низ техничких грешака и катастрофалну реализацију играча више, допринела је поразу пред својим навијачима.
becej vaterpolo
Фото: Dnevnik.rs

То се односило и на тренера Горана Крстоношића, који је незадовољан дељењем правде приговарао, па је прво пожутео, а крајем треће четвртине и поцрвенео.

Земнунци, очито искуснији, мирније су ушли у утакмицу и зналачки користили грешке домаћина. Епилог је био видљив већ на полувремену (5:1 за госте), па су Земунци у наставку могли и да греше, а да предност не доведу у питање. Да су домаћи играчи били ефикасни као у последњем периоду утакмице (3:0) била би друга прича. Очито да ће ова генерација морати да се „крчка“ у прволигакој А конкурецији, пливачки су спремни, али им недостаје искуство.

Текст и фото: В. Јанков

БечејЗемун  6:8  (1:3, 0:2, 2:3, 3:0)

БЕЧЕЈ: ОСЦ „Ђорђе Предин Баџа“, гледалаца: 200. Судије: Балажевић (Суботица) и  Нишавић (Нови Сад). Играч више: Бечеј 16(1), Земун 12(3). Петерци: Бечеј 1(1), Земун 1(1).

БЕЧЕЈ: Гудвин (8 одбрана), Цветић, Чавић 2(1), Наћук, Катић 1, Месарош, Крстоношић, Афанасијев, Ћурчин, Томићевић 1, Јовић, Коровљев 2, Бушић, Велимиров.

ЗЕМУН: Пешић (3 одбране), Филиповић 2(1), Ђукић, Јапунџић 1, Милошевић, Ћетковић 2, Јовић, Вуказић, Јовановић 1, Максимовић 1, Тимотић, Релић, Сретковић (3 одбране), Васиљевић 1.  

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести