Регионална А2 лига ватерполиста: Воша убедљива у српском дербију 

Ватерполисти Војводине славили су у српском дербију против Наиса у седмом колу Триглав регионалне А2 лиге.
Mirel Catovic
Фото: Мирел Ћатовић, фото: Дневник

Показали су Новосађани да су у овом тренутку квалитетнија и боље припремљена екипа, која је остварила важну победу јер се бодови преносе у домаће првенство. 

Наметнула је одмах Војводина своју игру и диктирала је темпо. Одличном одбраном стопирала је нападе Нишлија, а несавладива препрека је био и одлични Шанталаб на голу. Већ у првој четвртини су Новосађани дошли до лепе предности од 3:1, да би у наставку преко Стојчића и Максимовића стигли и до четири разлике — 6:2. Мало је затајио напад домаћих на почетку треће деонице, па су се гости трудили да смање заостатак, али су црвено—бели бољом игром у завршници ипак одржали предност и у последњу четвртину су ушли са 10:6. Стабилним нападом и са расположеним Шанталабом Воша је меч рутински привела крају.

К.Б.

 ВојводинаНаис 13:8 (3:1, 3:2, 4:3, 3:2)  

НОВИ САД: Базен Слана бара, гледалаца: 150, судије: Раковић (Београд), Виријевић (Зрењанин). Петерци: Војводина 1 (1), Наис 3 (3).  

ВОЈВОДИНА: Виторовић, Марић Н. 1, Максимовић 4, Маринковић, Тинтор, Муришић, Прекогачић 1, Ћатовић, Тубић 1, Стојчић 3, Боловић 1, Тртовић, Шанталаб (11 одбрана), Марић У. 1.

НАИС: Лазић (7 одбрана), Точигин, Павичић 1, Латиновић, Вујовић 1, Милошевић М. 1, Цветковић, Ковачевић, Живић, Ганић 2, Васић 2, Милошевић Д, Стојановић, Стјепановић 1. 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести