Регионална А2 лига: Војводина боља од Галеба 

Превазишли су све проблеме који су претходили почетку сезоне ватерполисти Војводине и у Регионалну А2 лигу закорачили су победом над екипом Галеба из Макарске.
Radulovic Marko/F. Bakic
Фото: Марко Радуловић/Ф. Бакић

На Сланој бари је на семафору крајњи резултат био 10:4, али стиче се утисак да су Новосађани могли и до убедљивијег тријумфа над новајлијом у овом такмичењу, јер су имали доста пропуштених прилика.

– Не знам шта би нам резултат рекао о овој утакмици. Мислим да је дошао као плод нашег квалитета и боље припремљености у односу на госте. Меч је показао да смо имали велику жељу и можда је и због тога ова млада екипа играла у грчу и догађале су јој се недопустиве грешке за овај ранг такмичења. То ће сваки озбиљнији противник знати да казни, што није био случај с Галебом – прокоментарисао је прву утакмицу у сезони шеф стручног штаба Војводине Дарко Билић.

Мирослав Ранђић, од ове године капитен црвено–белих, одлично је одрадио свој део посла, јер је мрежу противничког гола затресао четири пута. Добро се показао и млади Марко Радуловић, појачање из Приморја, који је с два поготка помогао новој екипи да дође до првих бодова.

– Мораћемо доста да радимо како бисмо поправили много тога. За очекивати је био овакав старт, али мислио сам да ћемо у реализацији бити много бољи. Свакако да ће играчима значити победа на почетку, али ја сам очекивао бољу игру – истакао је Дарко Билић.   

К. Б. 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести