Регионална лига: Ватерполисти Војводине дочекују Приморје (субота 19)

НОВИ САД: Последња два кола доигравања Триглав регионалне А2 лиге ватерполисти Војводине одиграће у домаћем базену.
vk vojvodina
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

После три гостовања, на којима су забележили поразе, изабраници тренера Дарка Билића такмичење ће завршити на Сланој бари, а у суботу ће од 19 часова дочекати Приморје.

– Нисмо испунили неке циљеве за ову годину. Трудили смо се од почетка сезоне да догурамо некако до тог баража за пласман у виши ранг, али нисмо успели, тако да утакмица против Приморја нема резултатски значај за нас, док за госте можда још има. Без обзира на то, даћемо максимум, поготово што смо на домаћем терену. Играћемо за себе, покушаћемо да прикажемо све оно што смо вежбали, како бисмо се спремили за Првенство Србије, које нас очекује по завршетку регионалне лиге – рекао је голман Радослав Филиповић.

Како је тренер Билић најавио, Новосађани би требало први пут ове сезоне да изађу у комплетном саставу. Поједини играчи су још увек ровити, али ће се наћи на списку и ако заиграју даће максимум.

– Не сме да мења наш приступ игри то што овај меч нема резултатски значај за нас. Треба управо то да искористимо за припрему за наредни период где нас чекају дуели у домаћем првенству. Позвао бих љубитеље ватерпола да дођу на Клису, јер ће моћи да виде занимљив и квалитетан ватерполо – упутио је позив капитен Мирел Ћатовић.

К. Б.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести