РЕГИОНАЛНА ПРЕМИЈЕР ЛИГА: Пораз Новог Београда од Јадрана, Звезда боља од Новљана

БЕОГРАД: Ватерполисти Новог Београда после велике борбе у неизвесној завршници поражени су од сплитског Јадрана са 14:12 у другом мечу турнира регионалне Премијер лиге, који се игра на базену СЦ “11. април”.
vaterpolo pix
Фото: Pixabay.com

Новобеограђани су пропустили велику прилику да се за корак приближе трофеју Јадранске лиге пошто су испустили четири гола предности.

Изабраници тренера Живка Гоцића су почетком треће четвртине водили са 10:6, али онда је уследио несхватљив пад.

Имали су великих проблема са реализацијом, што су гости из Далмације искористили и серијом од пет узастопних голова направили прекорет.

Ипак, Нови Београд још једном успо да врати вођство. Повео је актуелни шампион Србије са 12:11, имао неколико прилика и са играчем више да реши питање победника, али лопта једноставно није хтела у гол.

Ватерполисти сплитског Јадрана су у финишу још једном успели да преокрену резултат и забележе важну победу.

Лорен Фатовић био је најефикаснији у победничком табору са пет голова, док се код Новебограђана Алваро Гранадос такође пет пута уписао у листу срелаца.

У последњем мечу који је на програм у петак од 20 часова и 15 минута Нови Београд игра против дуборвачког Југа.

Са друге стране, ватерполисти Црвене звезде забележили су прву победу пошто су надиграли Јадран из Херцег Новог са 14:12.

Звезда је током целог меча била бољи ривал, а питање победника било је решено крајем треће четвртине када су изабраници тренера Александра Филиповића стекли четири гола предности.

Све што су Новљани успели да ураде до краја меча је да само ублаже пораз.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести