Силовит старт Новог Београда – Наис савладан 31 разлике

БЕОГРАД: Ватерполисти Новог Београда силовито су стартовали у шампионату Србије, који ове године с разлогом носи епитет једног од најјачих на свету.
vaterpolo pix
Фото: Pixabay.com

Изабраници тренера Владимира Вујасиновића су у првом колу убедљиво савладали екипу Наис резултатом 32:1 (9:0, 7:0, 9:1, 7:0).

Новобеограђани су у потпуности оправдали улогу великог фаворита, апсолутно су доминирали у базену, пружили су веома ефикасну партију и од првог до последњег минута демонстрирали разлику у класи.

Најбољи срелац био је Ђорђе Вучинић, који је постигао осам голова, а одличну партију пружили су Страхиња Рашовић и Ника Шушиашвили који су по пет пута затресли мрежу.

Нисам очекивао овако слаб отпор Ниша, али ми ћемо се и у будућности искључиво бавити нашом игром. Отворили смо шампионат на најбољи могући начин, онако како смо желели. Било је и доста публике и то је заиста оставило леп утисак. Следи нам меч са Земуном, после тога и дуел са Радничким, тако да нас очекују све теже утакмице, рекао је после меча првотимац Новог Београда Страхиња Рашовић.

Ватерполисти Новог Београда у другом колу играју против Земуна, а тај меч на програму је у суботу.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести