Соро: Потпуно спремни дочекујемо Ф4 регионалне Премијер лиге

БЕОГРАД: Директор ватерполо клуба Нови Београд Слободан Соро изјавио је данас да се београдски клуб труди да сваки пут подиже стандарде организације турнира.
YT
Фото: Youtube Printscreen

Фајнал-фор регионалне Премијер лиге на програму је предстојећег викенда на базену Спортског центра „11. април“.

У првом полуфиналу које је на програму у суботу од 18 часова састају се крагујевачки Раднички и Јадран из Сплита, док у другом полуфиналном мечу од 20 часова снаге одмеравају бранилац титуле Нови Београд и дубровачки Југ.

"Што се тиче организације, потпуно спремни дочекујемо овај турнир. Ватерполо клуб Нови Београд има већ богату традицију у домаћинству великих такмичења. Трудимо се да сваки пут подижемо стандарде организације и сигуран сам да ће тако бити и овог пута. Окупиће се заиста одличне екипе, веома квалитетни играчи у врхунском амбијенту на нашем базену тако да ће бити испуњени сви предуслови за врхунски спектакл. Мислим да смо заслужено освојили прво место у лигашком делу, јер смо и највише показали у досадашњем делу сезоне. Ове недеље забележили смо веома важну победу у Лиги шампиона и сви нас виде као главног фаворита", изјавио је Соро.

Осврнуо се Соро и на противника у полуфиналу регионалне Премијер лиге.

 "Са дубровачким Југом смо већ два пута ове сезоне одмеравали снаге. У првом мечу у Лиги шампиона смо играли нерешено иако смо имали четири гола предности, а у регионалној лиги славили смо и то на њиховом базену. Ипак, ово сада ће бити једна потпуно нова прича и сви ти претходни дуели треба да се забораве и да се наредном мечу приђе максимално мотивисано и уз највећу могућу концетрацију, јер Југ има изузетно квалитетну екипу", истакао је Соро.

Додао је да је београдском клубу указано поверење пошто је добио и организацију фајнал-ејта Лиге шампиона.

"Припреме су увелико у току. Финални турнир Лиге шампиона почиње 31. маја, а ми смо пре два месеца почели са припремама. Главни фокус тренутно је на изгледу базена. Утакмице ће се играти на отвореном, градиће се трибине, капацитет ће бити знатно већи него прошле године и сви се надамо да ћемо још једном испунити високе стандарде и очекивања ЛЕН-а који нам је указао велику част и поверење", закључио је Соро.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести