Шоштар спортски директор ватерполо клуба Нови Београд

Легендарни ватерполо голман Александар Шоштар представљен је као нови спортски директор ватерополо клуба Нови Београд, јавио је портал Србија данас.
a
Фото: Youtube Printscreen

Шоштар је најновије појачање у Новом Београду, а заједно са њим клуб је представио цео стручни кадар, који чине шеф стручног штаба Владимир Вујасиновић, помоћни тренер Александар Ћирић, шеф струке за млађе категорије Ненад Василовски...

Бивши и дугогодишњи председник ВК Партизан Александар Шоштар рекао је да је на позив Александра Шапића дошао у ВК Нови Београд.

- Ја сам најновији овде, практично од данас, а већ од 1. децембра треба да почнем да радим. Дошао сам на позив Александра Шапића, који ме позвао и понудио место спортског директора. Тражио сам мало времена да размислим и мој одговор је био позитиван, јер мислим да је ово средина која има преспективу. Услови су добри, Нови Београд је општина којој је потребан један овакав центар. Оријенетација и приоритет биће рад са децом - рекао је Шоштар на конференцији за медије у СЦ 11. април на Новом Београду

Тренер Владимир Вујасиновић пожелео је добродошлицу свим члановима стручног штаба.

- Ове сезоне имамо јак први тим који конкурише за домаће трофеје, а представићемо се и у Европи. Основни циљ нам је формирање ватерполо школе, која ће у скоријој будућности избацити ватерполо асове. Да наставимо да радимо као што смо досад. Желим нам свима срећу - рекао је Вујасиновић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести