Стевановић: Победа против Јадрана доноси корак напред ка Ф8 Лиге шампиона

КРАГУЈЕВАЦ: Тренер ватерполиста Раднчког Урош Стевановић изјавио је данас да ће предстојећи меч са Јадраном у Сплиту бити један од дербија за четврто место у групи А, које води на "Фајнал ејт" Лиге шампиона.
vaterpolo pix
Фото: Pixabay.com

Раднички и Вуљагмени тренутно деле четврто место на табели групе А са по седам бодова. Јадран је шести са шест бодова.

"Ово је још један од дербија који одлучују за четврто место и пласман на Ф8. Победа доноси огроман корак напред ка завршном турниру, али не решава све, као што то не чини ни пораз. У троуглу са Јадраном и Вуљагменијем имамо кикс са Грцима, па су нам сви бодови битни. Морамо да победимо Јадран или Вуљагмени у гостима, уз добре резултате код куће", рекао је Стевановић, пренео је званични сајт клуба.

Ватерполиста Радничког Немања Вицо изјавио је да је за његов тим меч против Јадрана најбитнија утакмица у овом периоду сезоне.

"У последње три утакмице Регионалне лиге нисмо били у комплетном саставу, јер је неколико играча било болесно, биће сигурно тешко, али даћемо све од себе да победимо у овом битном мечу за пласман на Ф8. Очекује нас јако тешко гостовање, јер је Јадран одлична екипа, састављена од веома квалитетних хрватских репрезентативаца. Мислим да ће одбране одиграти велику улогу у овом дуелу, покушаћемо да се сконцентришемо што боље и да у тим дефанзивним моментима преломимо утакмицу", рекао је Вицо.

Утакмица између Јадрана и Радничког биће одиграна сутра од 19 сати у Сплиту.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести