Суперлига Србије за ватерполисте: Воша славила у Крагујевцу

Ватерполисти Војводине успели су да забележе још једну победу у Суперлиги Србије. У 4. Колу савладали су Раднички у Крагујевцу са 8:7. 
Dragoljub Rogac/F. Bakic
Фото: Фото: Ф. Бакић/ Драгољуб Рогач
Раднички је био близу изненађења против Војводине, али су Новосађани смогли снаге да ипак освоје сав плен у Крагујевцу. У првих осам минута обе екипе су постигле по један гол, а у другој деоници бољи су били Крагујевчани. Најпре је Дино донео прво вођство домаћину, а потом је Станојевић погодио за „плус 2“. Екипа Уроша Стевановића имала је још једном два гола разлике, али се на одмор отишло са резултатом 4:3. 
Трећа четвртина припала је гостима, коју су добили резултатом 3:0, па су тако преузели вођство (6:4). Покушавали су домаћи да смање заостатак, али је голман Војводине Филиповић био сигуран. Ипак успео је Раднички средином последњег периода да стигне до 6:6, али су искуснији гости на крају стигли до бодова.
Г. М.

Раднички – Војводина 7:8 (1:1, 3:2, 0:3, 3:2)

КРАГУЈЕВАЦ: Базен СЦ Парк. Судије: Путниковић и Андјелић. Искључења: Раднички 9, Војводина 9.
РАДНИЧКИ: Гавриловић, Танасијевић, Станојевић 1,Ганић, Богдановић, Митровић 1, Шакенов 2, Дину 1, Манић, Пљеваљчић,Панић, Радованлија 2, Ђерковић, Стјепановић. 
ВОЈВОДИНА: Филиповић, Чабрило 2,Марић 1, Тинтор, Васин, Прекогачић, Ћук , Ћатовић, Рогач 4, Шулц, Марчета, Ристић, Тубић 1. 
EUR/RSD 117.1627
Најновије вести