Ватерполисти посетили фудбалску репрезентацију

Најбоља ватерполо репрезентација света, наравно Србије, била је драги гост наших репрезентативаца који се припремају за важан квалификациони меч са Велсом.
vaterpolisti6,fss
Фото: ФСС

Селектор Дејан Савић, „златни делфини“ Филип Филиповић, Душко Пијетловић, Милан Алексић и Андрија Прлаиновић, као и тим менаџер Југослав Васовић, посетили су Спортски центар ФСС и провели пријатне тренутке са капитенима Браниславом Ивановићем, Александром Коларовим и Немањом Матићем, а добродошлицу су им пожелели спортски директор Горан Буњевчевић и селектор Славољуб Муслин.

„Надали смо се неформалној посети, али како се ради о фудбалској репрезентацији то је просто немогуће. Драго нам је да смо овде код наших пријатеља из фудбалске селекције, дошли смо да им пружимо подршку пред важну утакмицу са Велсом и надамо се да ће им ова наша посета донети срећу. У супротном ово ће бити наш први и последњи долазак у Спортски центар. Шалу на страну, хвала момцима што су прекинули поподневни одмор и нашли времена да нас угосте. Било нам је веома пријатно, а наравно да ћемо у недељу сви бити уз њих на трибинама нашег највећег стадиона“, рекао је Филип Филиповић.

У друштву капитена, Дејан Савић и „златни делфини“ обишли су Спортски центар, играли мало баскет, а онда на терену „Мишел Платини“ изводили једанаестерце. Уследио је и неформални ручак, дружење уз причу и заједничку жељу да се сви радујемо после меча са Велсом.

„Ретке су прилике да нас посећују овакви шампиони као што су то ватерполисти. Ми смо имали ту част да се данас дружимо са њима и заиста, за све нас је ово велики знак пажње, подршка за коју можемо само рећи, велико хвала. Од оваквих људи и спортских величина може само да се учи. И ова слика која данас иде из Старе Пазове је лепа порука за свеукупну слику у Србији, јер сви знамо колико смо генерално талентована нација за спорт. Много нам значи подршка наших ватерполо пријатеља, а на нама је да учинимо све да временом „прекопирамо“ барем делић њихових успеха. Привилегија је данас бити у њиховом друштву“, рекао је Бранислав Ивановић.

А стицајем околности наши гости данас су имали прилике да упознају и Милорада Мажића, понос Србије када је у питању судијска сцена света. Поздрави и узајамне честитке за остварене резултате и лепе каријере.До неког новог виђења, фудбалери и ватерполости, данас у Старој Пазови, у недељу на стадиону „Рајко Митић“. Сви заједно за Србију.

Фото: ФСС

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести