Ватерполисти Војводине дочекују Земун

Након паузе од два месеца наставља се  ватерполо првенство, а  Војводина, у оквиру 10. кола(18), дочекује Земун.
д
Фото: Дневник/Ф. Бакић

Новосађани се налазе на средини табеле са пет победа и четири пораза, док гости имају само две победе из девет утакмица.

- Земун је искуснији од нас. У првом делу сезоне наметнули смо бржи ритам и дошли до бодова. Сигурно је да ће Земун ддоћи са победничким амбицијама, али ја сматрам  да смо фаворити – рекао је тренер Дарко Билић.

Велико појачање биће повратак у екипу капитена Милоша Максимовића.

-  Паузу смо искористили да се опоравимо за наставак сезоне. У саставу би требало да буду капитен Максимовић и Михајло Биочанин, који су пропустили већи део првог дела сезоне. Не знам колико ће моћи да нам помогну, јер ће им требати дужи период да уђу у такмичарски ритам. Максимовић је свакако велико појачање, ма у каквој форми се налазио. Његово искуство и квалитет значе, што нам је фалило у неким утакмицама. Воша се за наствак такмичења није појачала.

- Планирали смо да  мало освежити екипу, други тимови су то урадили ми нисмо. Покушаћемо да растемо из утакмице у утакмицу, а поред четири фаворита (Нови Београд, Раднички, Црвена звезда, Шабац) све екипе су се појачале тако да ће нам  бити веома тешко у наставку сезоне. Волео бих да остваримо што бољи пласман и да узмемо бодове некој екипи из велике четворке – казао је Билић.

С. Рудакијевић

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести