Ватерполисткиње Војводине дочекују Црвену звезду

После готово три месеца паузе прошлог викенда настављено је такмичење у Првој А лиги за ватерполисткиње. Актуелне шампионке, играчице новосадске Војводине, надиграле су Партизан, а сада у дербију на „Сланој бари“ вечерас од 18 часова дочекују екипу Црвене звезде.
vaterpolo pix
Фото: Pixabay.com

- Добро смо стартовали после дуге паузе, која верујем никоме не одговара. Мислим да овогодишњи распоред у првенству мало коме одговара, јер смо сведени на минимални број утакмица, што није добро за развој ватерпола. Али, тако је како је. Утакмица са Партизаном била је важна, њима су недостајале две кључне играчице, али то не умањује наш тријумф. Да су оне и биле у саставу, верујем, да би резултат био исти – истакла је тренер Војводине Слађана Дрезгић.

До краја лигашког дела првенства остала су два кола. На реду је нови изазов и најјачи ривал у првенству.

- Током читаве сезоне у дуелу са Црвеном зведом имамо повољан резултат. Ми смо добијали утакмице. Али, не треба се освртати на прошлост, већ сваком мечу морамо да приступимо као да је први и најважнији. Верујем да ће девојке одиграти добро и да неће бити опуштања. Биће то још једна тврда и занимљива утакмица, као што је и свака између ова два ривала. Играмо пред домаћом публиком, шро је за нас велики плус. Надам се да ћемо још једном изборити повољан резултат и задржати прво место на табели, што би нам олакшало посао у плеј - офу – закључила је Дрезгићева.

Лигашки део такмичења Војводина ће завршити дуелом са Ташом, а онда следи плеј – оф у априлу месецу. Г. Маленовић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести