ВСС: Будимо као један

Ватерполо савез Србије, на челу са председником Виктором Јеленићем даје пуну подршку мерама Владе Србије и председнику Вучићу на предузетим мерама да би се победио опасан и тежак противник какав је корона вирус.
vaterpolisti srbije, vss
Фото: Ватерполо савез Србије

Саопштење које је достављено медијима преносимо у целости:

„У овим данима спорт је у другом плану. Сада водимо велику борбу за очување здравља, живота људи, у току је борба да се максималном дисциплином и великим заједништвом одупремо вирусу који напао читав свет.

Неће бити лако, али избора немамо. Слично, као када играмо утакмице у којима се трудимо да победимо и освојимо медаљу. То је спорт. Ово сада је нешто друго, нешто много важније. Ово је борба за здравље, за будућност свих нас, зато је победа императив. Од ње не зависе само спортске каријере, пласмани, резултати од ње зависи будући нормалан живот свих нас.

Сигурни смо да ће свој допринос у тој борби дати сви наши чланови, играчи, тренери, судије, спортски радници. Довољно ће бити да прате инструкције Владе Србије, да поштују све мере, да помогну тамо где је потребно да тако још једном покажу оданост својој земљи.

А када ово прође вратићемо се базенима, тренингу, игри, нормалном животу. Да то буде што пре будимо сви као један”, истакнуто је у саопштењу ВСС-а.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести