ВСС: Сутра у продаји комплети карата за Светску лигу у Београду

БЕОГРАД: Комплети улазница за финални турнир Светске лиге, који се одржава у Београду, од сутра су у продаји, саопштио је Ватерполо савез Србије.
vaterpolo FF--4871
Фото: Дневник (Ф. Бакић), илустрација

"Комплети улазница моћи ће да се купе на свим продајним местима Тицкет висион-а (бивши Евентим) као и преко сајта www.tickets.rs", објаснио је генерацлни секретар ВСС Немања Маријан.

Цене комплета улазница за све 24 утакмице су 6.000, 8.500 и 11.000 динара, а продаја комплета трајаће до 31. маја.

"На продајним местима Ticket vision-a прво ће се издавати ваучери, који ће се потом мењати за персонализоване пластичне картице. Замена ће се вршити од 10. јуна на летњој благајни СЦ Ташмајдан од 10 до 20 сати, а идеја је била да сви они који купе улазнице и подржне нашу репрезентацију имају вредан сувенир са финалног турнира Светске лиге у виду пластифициране картице".

Маријан је најавио да ће продаја појединачних улазница почети 1. јуна, а капацитет трибина на отвореном базену СЦ "Ташмајдан" биће 4.000 места, и позвао навијаче да тиму Дејана Савића пруже велику подршку.

Финални турнир Светске лиге игра се од 18. до 23. јуна, Србија је у Б групи са Хрватском, Казахстаном и Аустралијом, док су у А групи Мађарска, Јапан и Канада.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести