ЗБОГ ПРОБЛЕМА СА БАЗЕНОМ ПАРТИЗАН ДОМАЋИН У НОВОМ САДУ: Борба за прве бодове

Ватерполисти Војводине у другом колу Суперлиге Србије у А групи биће гости у свом базену сутра. Наиме, због проблема са базеном на "Бањици" београдски Партизан ће улогу домаћина имати на "Сланој бари".
vaterpolo pix
Фото: Pixabay.com

Биће то дуел две веома младе екипе. Војводина је у првом колу у свом базену поражена од Шапца (16:17), а Партизан од Новог Београда (17:7).  Зато ће оба млада тима дати све од себе као би уписла прву овосезонску победу.

- Партизан је фаворит у овом дуелу, мада си и они и ми слични по саставу, пошто су обе екипе веома младе. Додуше, они су мало искуснији од нас, нису јаки као Шабац, тако да се надамо да ћемо успети да пружимо јачи отпор - казао је тренар Војводине Јован Поповић.

Иначе оба клуба су позната по својим ватерполо школама и до сада су изнедрили доста репрезентативаца. Тренутно Партизан има чак шест репрезентативаца са ЕП до 17 година одржаног у Маниси, где је Србија освојила сребро, а Војводина једног (Бошковић). Партизан је имао и четири играча на СП до 20 година, где је такође освојено сребро, а Војводина двојицу (Пајковић и Брешћански).

Утакмица између Партизана и Војводине игра се сутра од 19 часова на базену Слана бара у Новом Саду.

Г. Маленовић

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести