Андрија Мандић: Не желимо да нас памте по затварању компанија

ПОДГОРИЦА: Председник Нове српске демократије, чланице владајуће коалиције, Андрија Мандић разговарао је данас са председником синдиката пилота Монтенгро ерлајнза Николом Ивановићем, који је затражио од парламентарне већине да се активно укључи у решавање проблема те компаније и формирање нове.
м
Фото: Youtube Printscreen

"Летачко особље никада није било ничији политички експонент него високо стручни и професионални кадар који је свој посао претходних година одрадио на најбољи могући начин", рекао је Ивановић.

Мандић је Ивановићу пренео да ће синдикат имати подршку парламентарне већине која ће захтевати од Владе да поведе рачуна о сваком запосленом у МА и о њиховим породицама.

Рекао је да ће се заложити за задовољавајуће решење за запослене у процесу гашења МА и оснивања нове компаније, коју је обећала влада.

“Дужност нове власти је да направи потпуни отклон од негативне политике ДПС-а. Оно по чему не желимо да будемо упамћени, то је да затварамо компаније попут наших претходника и остављамо људе без посла, као што је било са хиљадама запослених у ''Радоју Дакићу'', КАП-у, Жељезари и другим предузећима”, рекао је Мандић, а наводи се у саопштењу Информативне службе Нове достављеном Танјугу.

EUR/RSD 117.5690
Најновије вести