ЧУДНЕ И ЗБУЊУЈУЋЕ ОБЈАВЕ ПРЕПЛАВИЛЕ ТВИТЕР ДОНАЛДА ТРАМПА МЛАЂЕГ Хакери поново на делу

Твитер налог Доналда Трампа Млађег хакован је у среду ујутру и преплављен низом необичних и збуњујућих објава.
1
Фото: Printscreen /YouTube/ Forbes Breaking News

Први у низу хакованих постова на платформи X, раније познатој као Твитер, гласио је: "Жао ми је што морам да саопштим да је мој отац Доналд Трамп преминуо. Ја ћу се кандидовати за председника 2024. године."

У другом посту је наведено да ће се "Северна Кореја ускоро пушити", а у трећем је на мети био извршни директор X Елон Маск.Твитер налог Доналда Трампа Млађег хакован је у среду ујутру и преплављен низом необичних и збуњујућих објава. Први у низу хакованих постова на платформи X, раније познатој као Твитер, гласио је: "Жао ми је што морам да саопштим да је мој отац Доналд Трамп преминуо. Ја ћу се кандидовати за председника 2024. године."

У другом посту је наведено да ће се "Северна Кореја ускоро пушити", а у трећем је на мети био извршни директор X Елон Маск.Његов брат и Трампов средњи син Ерик нашалио се у свом посту на X-u: "Не желим да Доналд Џеј Трамп Млађи врати свој налог – ово је превише забавно."

"Која је била лозинка Доналда Трампа млађег? Дон2024?", наставио је млађи брат да задиркује старијег.

Хакер је писао на налогу Трампа Мла]ег пре него што је исти повраћен да има "неке занимљиве поруке са Џефријем Епштајном…"

"Ј***** Џо Бајден, глупи А** Н****", такође је писало у засебном посту који су био закачен на врх профила Трампа Млађег.

У једном посту се наводи да "мој тата поседује твоју пропалицу Илона Маска."

(Telegraf.rs)

EUR/RSD 117.1277
Најновије вести