ДРАМА НА АЕРОДРОМУ У АМСТЕРДАМУ Авион полетео за Детроит, а онда је ХИТНО морао да се врати назад! Путници ИЗБЕЗУМЉЕНИ, а разлог је више него БИЗАРАН

ДЕТРОИТ: Авион компаније Делта ерлајнс морао је да се врати у Амстердам након полетања ка Детроиту, јер су се у путничкој кабини налазили црви, због којих је једна путница вриштала, пренео је "Њујорк пост".
a
Фото: pixabay.com

Филип Шоте, путник који је био на лету од Амстердама ка Детроиту у уторак, рекао је да је путница на коју су пали црви вриштала.

Била је избезумљена, покушавала је да се отресе тих црва, рекао је Шоте за "Фокс 2 Детроит".

До проблема је дошло зато што је други путник са собом носио рибу у умотаном папиру и посуду која је заударала.

Стварно не знам шта ми је све пролазило кроз главу. Покушавао сам да обрадим то, али једна од ствари које се сећам било је гађење. Морали смо да чекамо помоћ. Кабинско особље је утврдило да је у питању покварена риба, рекао је Шоте.

Човек који је носио покварену рибу објаснио је да је отворио поклопац и да су црви били унутра.

То је све што сам чуо, нисам баш био близу, само сам чуо реч 'риба', рекао је Шоте за "WXYZ".

Стујардесе су однеле покварену рибу у задњи део авиона, а пилот је обавестио путнике да се враћају за Амстердам.

Шоте је ушао у други авион за САД неколико часова касније.

Окретање авиона назад је била права ствар јер сам био пет редова иза човека са рибом и док бисмо слетели у Детроит, црв би нашао пут до мене. Не смем да замислим шта би било са црвима у авиону још седам сати, изјавио је Шоте.

Делта засад није одговорила на захтев за коментар Њујорк поста.

У саопштењу за "WXYZ", компанија се извинила путницима на лету 133 AMS-DTW јер је њихов лет поремећен због непрописано запаковане торбе.

Авион се вратио назад, путници су били послати на први следећи лет. Авион је уклоњен из службе док није очишћен, истакли су из Делте.

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести