Кање Вест више не подржава Трампа, прележао ковид

ВАШИНГТОН: Амерички репер Кање Вест, који је најавио своју кандидатуру за председника САД, рекао је у интервјуу за магазин Форбс да више не подржава Доналда Трампа и навео да је прележао ковид-19.
w
Фото: Youtube Printscreen

Вест, који је био на удару неких критика због подршке Трампу, рекао је да је изгубио поверење у "главног команданта", преноси CNN.

"То ми све изгледа као велики хаос", рекао је Вест.

"Не свиђа ми се што сам чуо да се сакрио у бункер", каже репер за наводе да је председник САД, током јунских протеста због расне неправде и бруталности полиције код Беле куће, накратко премештен у подземни бункер.

Вестови коментари стижу након што је најавио да се и сам кандидује за председника, упркос томе што је пропустио рокове у неколико држава.

Он је инсистирао на томе да његова кандидатура није јавни шоу и рекао је да нема проблема с идејом да би његов планирани излазак на изборе потенцијално могао одузети гласове демократском кандидату Џоу Бајдену и помоћи у поновном избору Трампа.

Како је рекао, "Америци требају посебни људи који је воде", а да Џо Бајден "није посебан".

Вест је навео да је пропустио рок за пријаву кандидатуре јер је у фебруару прележао корона вирус. Напомиње се да није јасно да ли је Вест икад тестиран на вирус или антитела, а рекао је да се моли за лек, мада сумња у потенцијалну вакцину.

EUR/RSD 117.4754
Најновије вести