Кичићеву "Реалну причу" видело 30.000 гледалаца

БЕОГРАД: Редитељски првенац Гордана Кичића "Реална прича" видело је за две недеље више од 30. 000 гледалаца.
gordan kicic
Фото: Youtube Printscreen

"Веома ме радује чињеница да људи препознају емоцију и идеју која ме је водила док сам снимао "Реалну причу". Ово је филм који никога не оставља равнодушним, и заиста сам срећан када видим реакције људи који излазе из сале", изјавио је редитељ и главни глумац Гордан Кичић.

После Србије, прву свечану премијеру у дијаспори филм ће имати овог петка (29. новембар) у биоскопу Cineplexx Donau Zentrum у Бечу.

Аустријска публика имаће прилику да погледа филм и у Грацу, Линцу, Инсбруку, Салцбургу, Лаутераху и Виллаћу, а пројекције у овим градовима се одржавају 1. децембра у биоскопима ланца Cineplexx.

Немачка публика имаће прилику премијерно да погледа "Реалну причу" 8. децембра, у градовима: Аугсбург, Берлин, Хамбург, Хановер, Минхен, Офенбах, Синделфинген, Штутгарт, Дизселдорф, Бон, Франкфурт, Карлсрухе, Вилинген-Шхвининген, Меминген и Манхајм.

Филм ће се такође наћи на репертоару биоскопа у Шведској, у Стокхолму (од 29. новембра), Хелсингборгу (од 2. децембра), у Малмеу је на репертаору 2. и 3. децембра и Гетенбургу 2, 3. и 4. децембра.

Кичићева "Реална прича" води кроз сагу о глумцу Вељку Радисављевићу који има утисак да се цео свемир уротио против њега.

Вељко чврсто верује да сав несклад стварају људи око њега, због чега често упада у комичне сукобе са пријатељима, породицом, колегама, па чак и случајним пролазницима.

У исчекивању велике улоге за коју верује да ће решити све његове хаосе, почиње да губи осећај за реалност.

У филму осим Гордана Кичића, играју Нине Јанковић Дичић, Лена Лазовић, Небојша Илић, Војин Ћетковић, Ненад Јездић, Бранимир Брстина, Светозар Цветковић...

EUR/RSD 117.5713
Најновије вести