Кнежевић Кривокапићу: Ви више нисте премијер

ПОДГОРИЦА: Посланик и један од лидера владајућег Демократског фронта Милан Кнежевић у парламентарној расправи поручио је Здравку Кривокапићу да какав год био исход сутрашњег гласања о разрешењу министра Владимира Лепосавића, он више неће бити премијер.
Milan knezevic YT
Фото: Youtube Printscreen
“Ако сутра будете са ДПС-ом сменили Лепосавића нисте премијер, а ако га не будете сменили нисте више премијер”, рекао је Кнежевић.
Казао је да од када је прогледао и пробауљао, стално је слушао да су “Срби нешто криви као народ”.
“Колико су нас убијали и уништавали чудо да је на земљи један Србин жив. Крив сам ја зато што сам га предложио за мандатара. Нека ми Бог и гласачи опросте што шам им рекао да нећемо издати идеолошке принципе. Споразум тројице могу да окаче мачку о реп јер по њему треба да пристанем да не будем Србин и признам УЧК творевину Косово”, казао је Кнежевић.
Рекао је и да његова Демократска нродна партија није гласала за тај споразум Кивокапић-Бечић-Абазовић па стога могу да га, како је рекао "окаче мачку о реп".
Према том споразуму, рекао је, да би он требало да се одрекне тога да буде Србин.
Он је казао да у том споразуму не пише ни “Сребреница” па се Кривокапић позива на тај документ.
Требало је, казао је, и данас када су играли Финска и Русија да навија за Финску.
"Е, нећу...", изричит је био Кнежевић.
„Ви сте премијеру понели лопту кући, попели сте је на таван, и нико не може да је нађе. Сад се на фудбалском терену људи сударају главама, ударају о стативе, јер нико не зна која је тактика…", сликовито је говорио Кнежевић и додао:
"Ја вас најдобронамјерније упозоравам, колико сутра заједно са свима нама људи који су вас подржали могу поћи да траже лопту. И кад је врате на терен, ви више нећете играти фудбал".
Своје излагање Кнежевић завршио речима:"Слава Србији, слава Црној Гори, слава Русији“.
EUR/RSD 117.3294
Најновије вести