МАЈКА ПРОДАЛА ЋЕРКУ ЗБОГ ДУГА Девојчица прво СИЛОВАНА, па преминула у СТРАШНИМ МУКАМА

Нестанак Шаније Дејвис (5) из Фајетвила у Северној Каролини пријављен је 10. новембра 2009. године, а локалне власти су првобитно сумњале на мушкарца који је описан као дечко њене мајке.
s
Фото: Youtube Printscreen

Али првобитни осумњичени је пуштен на слободу након што је полиција добила застрашујући снимак Си-Си-Ти-Ви, који је пуштен у јавност шест дана касније, а на коме се види како мушкарац носи девојчицу кроз хотел скоро 60 километара удаљен од Фајетвила.

Човек, идентификован као Марио Андрет Мекнил, тада је постао главни осумњичени и 13. новембра се предао. Оптужен је за отмицу, међутим, одбио да помогне у проналажењу Шаније. У почетку је мајка девојчице, Антоанет Никол Дејвис, тврдила да није имала појма шта се догодило, али након што је примећена на безбедносним снимцима у близини хотела променила је причу.

Полицији је дала име, оптужујући свог некадашњег дечка, који је потом ухапшен.

Али жена је тада признала да је лагала и да је продала своју ћерку да би исплатила дуг од 200 долара Мекнилу. Полиција је сазнала да је ноћ пре него што је Шанија нестала, 9. новембра, Мекнил био код куће са својом девојком и малим дететом. Цело вече је узимао кокаин и пио алкохолна пића и позивао своје некадашње девојке.

Током ноћи је отишао до Антоанете која му је предала Шанију да измири дуг.

Антоанета је потом око 6 ујутру тетку Бренду Дејвис и њеног партнера и рекла да је девојчица нестала. Тада је изашла напоље да наводно потражи ћерку, али у међувремену је њен син рекао Бренди да је Мекнил био у кући. Бренда је изјавила да је Антоанета у почетку оклевала да позове полицију, али је на крају пријавила нестанак Шаније у 6.52. сати.

Мекнил се према судским записима пријавио у хотел у Санфорду нешто после 6 ујутро доводећи девојчицу у собу. Око 7.35 сати напустио је хотел носећи Шанију.

Антоанета Дејвис је испитана на дан кад је Шанија нестала и још три пута наредних дана. Након што је лажно оптужила свог партнера, који је тада ослобођен, признала је да је Шанију дала Мекнилу и да ће знала да ће он одвести девојчицу у хотелску собу да "има секс" са њом.

- Дала сам му је да покријем 200 долара. Требало је само да има секс - рекла је мајка монструм истражитељима која је касније променила причу рекавши да је Мекнил водио њену ћерку на секс са другим мушкарцем.

Медији су тада писали да је дуговала Мекнилу новац за дрогу, али окружни тужилац Камберленд Били Вест касније је саопштио да је позајмио Шанијиној мајци 200 долара да купи храну и плати хотелску собу када су деца и она остали без крова над главом. Није имала новца да врати Мекнилу, а кобне вечери јој је рекао да жели новац или секс.

Антоанета је тада понудила своју петогодишњу ћерку.

Шанијина мајка је 14. новембра 2009. године оптужена за трговину људима јер је наводно продала своје дете као сексуалног роба. Полиција се још надала да ће пронаћи несталу девојку живу, али како су дани пролазили њихова нада је почела да бледи.

Дете девојчице је пронађено два дана касније међу лешевима јелена у близини руралног ауто-пута Северне Каролине. Обдукцијом је утврђено да се угушила и да је имала повреде "настале сексуалним нападом" непосредно пре него што је умрла. Помоћница окружног тужиоца Рита Кокс рекла је поротницима да је девојчица умрла спором и мучном смрћу.

Мекнил је осуђен на смрт у мају 2013. године након што је осуђен за убиство, отмицу, трговину људима, сексуално ропство, узимање непристојних слобода са малолетником и сексуални преступ над дететом од стране пунолетног преступника.

Шанијина мајка је била трудна када је ухапшена. Дете је стављено на хранитељство. Октобра 2013. године признала је другостепено убиство, трговину људима, заверу, отмицу, сексуални преступ, сексуално ропство и узимање непристојних слобода са малолетником. Издржава казну од најмање 17 година и шест месеци, али не више од 21 године и девет месеци. Предвиђа се да ће изаћи из затвора 2029. године.

Мекнил и даље чека погубљење. Северна Каролина није извршила ниједно погубљење од августа 2006. године кад су тужбе одложиле егзекуције у тој држави и није јасно кад ће се наставити.

Курир/Мирор

EUR/RSD 117.1990
Најновије вести