НАСТАВНИЦА МАТЕМАТИКЕ ЗАТРУДНЕЛА СА УЧЕНИКОМ И то док чека суђење за сексуални однос са другим петнаестогодишњаком СКАНДАЛОЗНА СЕКС АФЕРА

Наставница математике затруднела је након односа са једним од ученика док је чекала суђење због се*са са другим учеником.
d
Фото: Pixabay.com

Ребека Џојнес (30), била је уз оптужена да је навела 15-годишњака за секс тако што му је купила Гучи каиш за 345 фунти. Потом га је у свом белом "аудију" одвезла у свој стан у Салфорд кејсу где су имали односе два пута, чула је порота.

Али упркос томе што му је рекла 'Боље би било да нико не сазна', он је преко Снепчета послао поруку пријатељу, како би му рекао да је 'управо имао се*с са госпођом Џојнес'.

Кад је пријатељ одбио да поверује, тајно ју је фотографисао и послао му је слику, тврде тужиоци.

Глас се брзо проширио током викенда, а већ следећег понедељка полиција је позвана у школу у Манчестеру у којој је Џојнес радила и она је ухапшена, речено је на суђењу.

Џојнес је пуштена уз кауцију да не контактира ниједно дете млађе од 18 година и суспендована је с посла.

Међутим, док је чекала суђење због упуштања у сексуалне активности с дететом, откривено је да је била у дугој вези с дечаком, рекао је тужилац Џо Алман.

Афера са другим дечаком – током које је тврдио да су имали односе око 30 пута – разоткривена је након што му је рекла да очекује његово дете, рекао је Алман.

Ово је било 'шок' за школарца јер му је рекла да не може да затрудни.

У октобру 2021. давала је првом ученику – који се назива дечаком А – додатне часове математике пре његовог ГЦСЕ-а у школи у којој је радила и која не може бити именована из правних разлога.

Касније је рекао полицији да му је поставила изазов да погоди број њеног мобилног телефона, након што му је дала десет од 11 цифара, рекао је Алман.

С друге стране, дечак Б је у почетку 'нервозно' седео на њеном каучу, али су онда почели да се љубе пре него што су ушли у њену спаваћу собу и имали секс, рекао је дечак Б полицији.

У наредним месецима имали су односе 'више пута на различитим местима' у отприлике 30 наврата, рекао је он.

Рекао је да нису користили заштиту када су наставили да имају односе јер му је рекла да има синдром полицистичних јајника.

Интервјуисан од стране полиције по други пут, дечак Б је дао другачију верзију догађаја – што је можда знак, рекао је господин Алман, да је у почетку покушавао да 'покрије' учитељицу.

Судија Кејт Корнел рекла је раније пороти да би требало да 'оставе по страни' све 'претпоставке и стереотипе' које би могли имати о људима који почине се*суалне деликте над децом, апелујући да се докази погледају 'хладне главе'.

Када је полиција ушли у стан Џојнес, установили су да је њен телефон стављен у режим ресетовања, бришући податке које је садржао.

На суђењу је на питања судије одговорила са 'без коментара', негирајући шест тачака оптужнице за се*суалне активности с дететом. Суђење се наставља.

(Kurir.rs/Dejli мејл)

EUR/RSD 117.0672
Најновије вести