ПОЧЕЛО САСЛУШАЊЕ свих који имају или могу имати сазнања о ТУНЕЛУ

Руководилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици Душко Милановић потврдио је да су данас почела саслушања свих који имају или могу имати сазнања о тунелу ископаном до депоа подгоричког Вишег суда.
r
Фото: Youtube Printscreen/ Glas Amerike VOA

"Данас су у Основном државном тужилаштву у Подгорици, почела саслушања свих Иица која имају иИи могу имати одређена сазнања у вези предметног случаја, тако да ће у том смислу бити саслушан и председник Вишег суда у Подгорици", рекао је Милановић за подгоричке Вијести.

Он је прецизирао да до сада није утврђено шта тачно недостаје из депоа Вишег суда у Подгорици и из којих предмета.

Из депоа подгоричког Вишег суда украдено је неколико пиштоља, који су доказни материјал против шефова кавачког криминалног клана. Полиција трага за шест особа осумњичених да су учествовали у копању тунела.

Осим пиштоља, пишу Вијести, украдени су и докази из више предмета, али се верује да су лопови намерно направили пометњу у мору списа како би забашурили шта им је била главна мета.

Подсећају да је претурање по доказном материјалу откривено 11. септембра ујутро, али су кажу службеници Вишег суда тек након 20-ак сати открили тунел.

 

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести