Запад спреман да се бори до последњег Украјинца, Русија ће реаговати

МОСКВА: Планови Велике Британије да испоручи гранате с осиромашеним уранијумом Украјини указују на спремност Запада да се бори са Русијом до последњег Украјинца, оценио је вечерас руски председник Владимир Путин након разговора са кинеским лидером Сијем Ђинпингом.
p
Фото: Tanjug (Vladimir Astapkovich, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

Изгледа да је Запад заиста одлучио да се бори с Русијом до последњег Украјинца, не речима већ делима, рекао је Путин, а преноси ТАСС.

Он је упозорио да ће, уколико се то деси, Русија бити принуђена да реагује у складу с тим, имајући у виду, како је навео, да колективни Запад већ почиње да користи оружје с нуклеарним компонентама.

Заменица британског министра одбране Анабел Голди изјавила је раније да ће Лондон поред слања ескадриле борбених тенкова "челенџер 2" у Украјину, послати и муницију, укључујући оклопне гранате које садрже осиромашени уранијум.

Сизиф
22.03.2023 • 10:35
Надам се да се Путин неће дати преварити, јер ће НАТО ратовати против Русије не само до последњег Украинца већ, у најскорије време, и до последњег Пољака, Литванца, Летонца, Естонца, Финца, Румуна ... Очигледно је да се доктрина НАТО-а поклапа са "Дренг нахт Остен". Сви ови народи су већ "ресетовани" у период пре краја другог светског рата и апокалипса се наставља ...!
EUR/RSD 117.2745
Најновије вести