диловањe дроге

Хроника ДРЖАО ДРОГУ У СТАНУ Младићу из околине Зрењанина стављене лисице на руке
Припадници зрењанинске полиције су, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Зрењанину, ухапсили Г. М. (29) из околине овог града, због сумње да је починио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.
Хроника Младић из Бачке Паланке осумњичен за нелегалну трговину наркотицима
НОВИ САД: Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду ухапсили су  Б. Б. (2003) из Бачке Паланке, због постојања основа сумње да је учинио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.
Хроника Ухапшен Шапчанин због дроге
ШАБАЦ: Припадници шабачке полиције ухапсили су М.П. (39) из тог града, због сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, саопштио је МУП.
Хроника Земунац ухапшен у Новом Саду због сумње да дилује дрогу
НОВИ САД: Новосадска полиција ухапшила је М.С. (28) из Земуна, јер су приликом претреса стана, у коме он непријављено борави, пронашли и запленили 625 грама марихуане и око 47 грама кокаина.
Хроника Митровчанин ухапшен због препродаје амфетамина
СРЕМСКА МИТРОВИЦА: Припадници Министарства унутрашњих послова у Сремској Митровици су, приликом претреса стана Л. Р.  (20), пронашли и запленили 166,6 грама белог праха за који се сумња да је амфетамин, мању количину марихуане и дигиталну вагицу.
Хроника Сомбор: Ухапшен због сумње да је диловао дрогу
СОМБОР:  Припадници Министарства унутрашњих послова у Сомбору ухапсили су Н. Л. (1998) из Сомбора, због сумње да је диловао дрогу.
Хроника Зрењанин: Ухапшени због диловања дроге
ЗРЕЊАНИН:  Полиција у Зрењанину ухапсила је А. М. (1990), К. Д. (1983) и Ж. Б. (1983) из околине Зрењанина, као и Г. М. (1980), П. Л. (1983) и А. Р. (1979) из Зрењанина, због сумње да су диловали дрогу.
Хроника Алексинац: Хапшења због диловања хероина у Швајцарској
БЕОГРАД:  Мушкарац је ухапшен у околини Алексинца због сумње да је организовао криминалну групу која је у Швајцарској, на територији Сент Галена, продавала хероин.
Хроника Ухапшен због диловања дроге и поседовања оружја
БЕОГРАД: Полиција у Ужицу ухапсила је Д.С. (1991) из тог града у чијем дворишту је пронашла осам пакетића са 94 грама кокаина, као и шест пиштољских метака.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести