бен волас

Свет Волас: Хари изневерио бивше колеге хвалисањем да је убио 25 талибана
ЛОНДОН: Министар одбране Бен Волас оптужио је принца Харија да се "хвалио како је убио 25 талибанских војника док је служио у британској војсци у Авганистану и тако изневерио бивше колеге".
Свет Волас: Путин није више сила каква је био
ЛОНДОН: Министар одбране Велике Британије Бен Волас оценио је да руски председник Владимир Путин "није сила каква је био, већ да је сада човек у кавезу који је сам направио".
Свет Волас: Надам се да ћемо дипломатијом решити низ питања
МОСКВА: Британски министар одбране Бен Волас, који борави у посети Москви, рекао је данас шефу руске дипломатије Сергеју Шојгуу да се нада да ће састанак у руској престоници моћи да искористе да дипломатијом реше низ питања.
Политика Стефановић: Воласова посета круна сарадње
БЕОГРАД: Интерес Велике Британије је да је Србија снажна, да имамо снажног партнера са којим ћемо сарађивати на Балкану, изјавио је данас у Београду министар одбране Уједињеног Краљевства Бен Волас, након састанка са минстром Небојшом Стефановићем.
Политика Вучић са Воласом:Србија чврст ослонац за миран Балкан
БЕОГРАД: Србија ће увек да буде чврст ослонац за миран и стабилан Балкан, рекао је данас председник Србије Александар Вучић у разговору са министром одбране Уједињеног Краљевства Беном Воласом који је истакао да је Западни Балкан веома важан за УК и да Србија има највећи значај за мир и стабилност у региону.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести