резолуција о Сребреници

Photo
Политика ВУЧИЋ ПРЕД ПОЛАЗАК ИЗ ЊУЈОРКА Поносан сам на нашу борбу у УН Србија ће наставити да се БОРИ за своју територију и СЛОБОДУ (ФОТО)
ЊУЈОРК: Председник Србије Алексанар Вучић навео је данас пред полазак из Њујорка у Београд да је поносан на борбу коју је Србија водила у УН и оценио да ће она оставити траг како на самом гласању о резолуцији о Сребреници тако и касније у билатералним односима.
Photo
Политика ВУЧИЋ ИЗ ЊУЈОРКА О РЕЗОЛУЦИЈИ О СРЕБРЕНИЦИ Највеће силе света имаће озбиљног противника у малој Србији, борба се наставља (ФОТО)
Председник Републике Србије Александар Вучић обраћа се из Њујорка.
Photo
Политика (ФОТО) ДОДИК: Резолуцијом о Сребреници срушен позитиван напредак БиХ! Наши путеви се РАЗИЛАЗЕ ПО СВИМ ОСНОВАМА
БАЊАЛУКА: Председник Републике Српске Милорад Додик истакао је данас да су Бошњаци резолуцијом о Сребреници срушили позитиван напредак који је БиХ остварила.
Политика АМБАСАДОР МАРКО ЂУРИЋ Тражимо да повуку резолуцију о Сребреници
ЊУЈОРК: Амбасадор Србије у САД Марко Ђурић истакао је данас у Њујорку да Србија тражи да подносиоци и спонзори резолуције о Сребреници повуку тај предлог "у циљу помирења у региону и како та осетљива тема не би била политизована".
Политика НИЈЕ БИЛО ГЕНОЦИДА Грајф: Циљ РЕЗОЛУЦИЈЕ пласирање лажних вести о нечему ДО ЧЕГА НИЈЕ ДОШЛО Свака поштена особа се мора успротивити амбицији да ПРЕПРАВЉА ИСТОРИЈУ
БЕОГРАД: Израелски историчар Гидеон Грајф, председник Независне комисије за истраживање страдања свих народа у Сребреничкој регији у периоду 1992. до 1995. године, изјавио је вечерас да страшни злочин који се догодио у Сребреници лета 1995. ни на који начин не може бити оквалификовати као геноцид и да усвајање Резолуције о Сребреници у УН неће никоме донети ништа добро.
Photo
Политика (ФОТО) ДОДИК ЈАСАН: Као одговор на резолуцију о Сребреници ПОКРЕНУЋЕМО ПОСТУПАК САМОСТАЛНОСТИ Републике Српске
Председник Републике Српске Милорад Додик огласио се на Инстаграму, понављајући јасан став руководства Српске на евентуално доношење резолуције о Сребреници.
Свет Албански парламент одбацио Резолуцију о Сребреници
ТИРАНА: Владајућа већина у албанском Парламенту одбацила је данас Резолуцију о признању геноцида у Сребреници коју је иницирао бивши премијер Саљи Бериша.
Политика Дачић о резолуцијама: Правда је када се осуде сви злочини
БЕОГРАД: Председник Народне скупштине Ивица Дачић оценио је да нико не врши притисак на земље региона и Приштину да усвоје Резолуцију о Сребреници, већ да је то њихово додворавање и стварање атмосфере да Србија једина не осуђује геноцид.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести