пријепоље

Друштво УВРЕДЉИВ ГРАФИТ на рачун свештеника исписан НА УЛАЗУ У ЦРКВУ Изградња храма трајала двадесет година, СЛАВУ пре неки дан дочекала је у НОВОМ РУХУ; За починиоцем трага полиција
ПРИЈЕПОЉЕ: Непријатан призор изненадио је становнике Пријепоља када је на Цркви Светог Никоља Охридског и Жичког освануо у насељу Коловрат, освануо непримеран графит.
Друштво ПОГЛЕДАЈТЕ ЈЕДИНСТВЕНУ БАШТУ КЕСТЕНОВА У СРБИЈИ Стабла у пријепољски крај донели Турци пре неколико векова; Мештани их чувају као очи у глави! (ФОТО)
ПРИЈЕПОЉЕ: Село Хисарџик надомак Пријепоља, у ком се спајају култура и историја, посебно познато по најстаријем Курану на Балкану може да се похвали и јединственом баштом кестена која постоји вековима и која је такође својеврсни подсетник на давно прошла времена.
Магазин / Наслови ХАКОВАЛИ ПРОФИЛ НАЈПОЗНАТИЈЕМ НЕЖЕЊИ ПРИЈЕПОЉСКОГ КРАЈА Краљ паприка Његош у великом проблему, пријатељима стижу његове поруке, а да он нема појма (ФОТО)
ПРИЈЕПОЉЕ Најпознатији нежења у пријепољском крају, познат и као краљ паприке, Његош Стојадиновић из Пријепоља, стекао је велику популарност као вредан домаћин који не бежи од тешких послова, фино зарађује од свог поштеног рада али и тражи своју животну пратиљу.
Друштво ДЕЦА СУ НАМ СВАКИ ДАН У ОПАСНОСТИ, ИДУ УЗ МАГИСТРАЛУ Срби и Бошњаци засукали рукаве и заједнички крче врзину и праве малу пешачку стазу како не би страховали за најмлађе (ФОТО)
Лепа слика слоге и пријатељства без обзира на националну припадност послата је из Пријепоља, из града где већ вековима сложно живе Срби и Бошњаци.
Друштво Праве се ЗАШТИТНИ КАМЕНИ ЗИДОВИ поред реке Милешевке, радови на РЕКОНСТРУКЦИЈИ ПУТА до манастира Милешева биће ГОТОВИ ДО КРАЈА МАЈА
Пријепоље – Радови на реконструкцији пута од Пријепоља до манастира Милешава су у пуном јеку.
Хроника ЗАКУЦАО СЕ У ПРИКОЛИЦУ КАМИОНА Саобраћајна незгода код Бродарева, једно лице повређено (ФОТО)
ПРИЈЕПОЉЕ: На магистралном путу Пријепоље - Бродарево у месту Грачаница дошло је до саобраћајне незгоде када је возач пасата новопазарских регистарских ознака ударио у приколицу камиона који се налази испред њега.
Хроника ПРВО БЕСПРАВНО ПОСЕКАО ТУЂА ДРВА, А ОНДА МРТАВ ПИЈАН ОТИШАО ДА ПРЕТИ РОДБИНИ: Невероватан случај у Новој Вароши, преступник имао дебео досије
Нова Варош: Припадници Министарства унутрашњих послова у Пријепољу ухапсили су В. В. (1995) из Нове Вароши, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела шумска крађа, угрожавање сигурности и ометање службеног лица у вршењу службене дужности.
Photo
Хроника КАРАМБОЛ КОД ПРИЈЕПОЉА Аудијем прво ударио у инфо-пулт, па слетео с пута у реку Милешевку! Младић с ТЕШКМ ПОВРЕДАМА пребачен у болницу
ПРИЈЕПОЉЕ: Током ноћи на путу ка манастиру Милешева дошло је до саобраћајне незгоде, када је младић који је уорављао аутомобилом ауди изгубио контролу и слетео са пута.
Друштво ПО ЗДРАВЉЕ НА ЊИХОВО ИМАЊЕ ДОЛАЗЕ МНОГИ ЕВРОПЉАНИ Драгојловићи имају апи-коморе; Вратили се на дедовину и покренули овај бизнис
 Село Мијане налази се на непуних пет километара од Пријепоља, али у њему већ одавно нема сталних становника.
Друштво Пријепољци добијају НОВИ ВИШЕНАМЕНСКИ ПАРК: Дечје игралиште, кутак за пензионере и спортски терени
Пријепоље – Председник општине Пријепоље Драго Попадић потписао је са министром без портфеља задуженим за равномерни регионални развој, Едином Ђерлеком уговор вредан 42 милиона динара за изградњу вишенаменског парка у комплексу зграда “Стадион”.
EUR/RSD 117.1050
Најновије вести