манастир бањска

Политика ВИСОКА ДЕЛЕГАЦИЈА ЕУ ВИДЕЛА ЗАДУЖБИНУ ИЗ XIV ВЕКА Посетили манастир Бањска
БАЊСКА: Висока делегација Европске уније предвођена замеником генерадлног директора Европске спољнополитичке службе (ЕЕАС) Марком Марковецом  посетила је данас манастир Бањска, саопштила је Епархија рашко-призренска.
Политика ЕУЛЕКС: Немамо извршни мандат за спровођење истраге о догађајима у Бањској
ПРИШТИНА: Мисија ЕУЛЕКС саопштила је да нема извршни мандат да спроводи истрагу о догађајима у селу Бањска на северу КиМ.
Политика ЕПАРХИЈА РАШКО-ПРИЗРЕНСКА НИЈЕ ВОЉНА ДА ПРИХВАТИ МЕШАЊЕ косовских институција, разочарани изјавама министра Чекуа
ПРИЗРЕН: Поводом иницијативе косовских институција и министра културе Косова Хајрула Чекуа да Министарство културе тзв. Косова изврши процену штете у манастиру Бањска и ради на санирању штете која је начињена у току недавних оружаних сукоба, Епархија рашко-призренска сматра да је то свакако неопходно поправити.
Photo
Политика Север Србије за хероје са Косова и Метохије- Војводина ће заувек памтити јунаке из Бањске (ФОТО)
Трагичан догађај који се десио 24. септембра на Косову и Метохији је оставио ожиљке на срцима целокупног српског народа.
Photo
Политика ВЕРНИЦИ СТИГЛИ У НОВИ САД Група из Новог Сада и Бачке Паланке се вратила из манастира Бањска, ДОЧЕКАО ИХ ГРАДОНАЧЕЛНИК ЂУРИЋ
НОВИ САД: Верници из Новог Сада и Бачке Паланке, који су се у недељу затекли у манастиру Бањска, стигли су вечерас у Нови Сад.   
Политика ВЕРНИЦИ ИЗ НОВОГ САДА НАПУСТИЛИ МАНАСТИР БАЊСКА у пратњи Еулекса
ЗВЕЧАН: Верници из Новог Сада, који су се у недељу затекли у манастиру Бањска, напустили су манастир, у пратњи Еулекса, сазнаје Танјуг.
Политика МАНАСТИР ВИСОКИ ДЕЧАНИ Очекује се да се ходочасници из Новог Сада данас врате кући
ДЕЧАНИ: Манастир Високи Дечани упозорио је данас на низ дезинформација и лажних вести који се шире након сукоба у селу Бањска, посебно у косовским медијима, и поручио да злонамерни напади и ширење лажних информација не доприносе миру, већ само појачавају међуетничке напетости на КиМ.
Политика БАЊСКА ПОСЛЕ ЈУЧЕРАШЊИХ СУКОБА И ДАЉЕ БЛОКИРАНА Унутра су форензичари
БАЊСКА: У село Бањска у општини Звечан, на северу КиМ, јутрос се и даље не може ући ни изаћи, након што је јуче, после покушаја Срба да блокирају пут у том селу, дошло до сукоба у којем је погинуло троје Срба и један припадник тзв. косовске полиције.
Video
Политика МОНСТРУОЗНО Тзв. косовски полицајци ПРИЖЕЉКИВАЛИ СМРТ СРБИНА (АУДИО)
БЕОГРАД: Током конференције за новинаре председник Србије Александар Вучић вечерас је говорио о монструозном понашању специјалаца тзв. косовске полиције током акције у селу Бањска, а из пресретнутих разговора специјалаца јасно се чује да неће бити “никакве штете” ако рањеног Србина оставе да умре.
Политика ЕПАРХИЈА: У конаку остали игуман с братијом, као и ГРУПА ПОКЛОНИКА ИЗ НОВОГ САДА, наоружана лица напустила манастир
ЗВЕЧАН: Наоружана лица која су данас провалила капију напустила су манастир Бањска, а тренутно је примећено присуство такозване косовске полиције испред улазне капије и у дворишту манастира, саопштила је вечерас Епархија рашко-призренска.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести